Skip to main content






Δράση 12 Ιουλίου 2022


Η δημοτική παράταξη “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία” και ο επικεφαλής της Βασίλης Χριστοδούλου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των πολιτών και παρευρέθηκαν στην πλατεία Ύδρας στον Περισσό. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους δημότες και τους γονείς των παιδιών αναφορικά με τα προβλήματα της πλατείας κι όχι μόνο.

Στη συζήτηση οι γονείς διατύπωσαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών στην συγκεκριμένη πλατεία. Ανέφεραν ότι το κύριο-μαρμαρινο σιντριβάνι είναι επικίνδυνο, καθώς οι γωνίες του είναι ιδιαίτερα αιχμηρές και ενδέχεται να υπάρξει τραυματισμός των παιδιών.
Ως προς τα συντριβάνια τέθηκε και το ζήτημα της καθαριότητας τους, καθώς, όπως διαπιστώσαμε, υφίσταται στασιμο και βρώμικο νερό που εκθέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών. Ακόμη, οι γονείς επεσήμαναν ότι τα αυτοκίνητα στους κάθετους δρόμους της πλατείας διέρχονται με μεγάλη ταχύτητα και προέβαλαν την ανάγκη να τοποθετηθούν σαμαρακια σε αυτούς.
Η παράταξη μας είναι δίπλα στους δημότες καθημερινά. Ακούει, βλέπει, καταγράφει και προτείνει λύσεις. Είμαστε σε κάθε γειτονιά με μόνο στόχο την αλλαγή στη πόλη μας.

neaionia #neaioniaathens #αλλαγη #allagi