Skip to main content






Δράση 29-09-2022


Συνέχεια της παρέμβασης στις λαϊκές αγορές της πόλης μας έδωσε η “αλλαγή για την Νέα Ιωνία”
Στην κεντρική λαϊκή αγορά της πόλης, στην οδό Κώστα Βάρναλη, βρέθηκε σήμερα ο επικεφαλής της “αλλαγής για την Νέα Ιωνία” Βασίλης Χριστοδούλου μαζί με στελέχη της παράταξης. Ο κύριος Χριστοδούλου συνομίλησε με πολλούς δημότες για τα προβλήματα της καθημερινότητας, με κύριο ζήτημα την ακρίβεια που μαστίζει τον καταναλωτή.


Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε με τον υπεύθυνο της λαϊκής αγοράς κύριο Νίκο Παυλίδη με τον οποίο ανταλλάξαμε απόψεις σε εξαιρετικό κλίμα για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, την συνεργασία και την συνεννόηση με τους εργαζόμενους του δήμου αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές αναφορικά με την αγοραστική τους δύναμη.
Όπως και στην λαϊκή του Περισσού έτσι και σε αυτή του Κέντρου παρατηρείται το φαινόμενο οι δημότες να συρρέουν τις μεσημεριανές ώρες όπου πέφτουν οι τιμές. Ο κύριος Παυλίδης δεσμεύτηκε για την αγαστή συνεργασία των συναδέλφων του με τους εργαζόμενους του δήμου, ενώ μας τόνισε ότι πολλοί συνάδελφοί του επιτελούν κοινωνικό έργο δωρίζοντας προϊόντα σε αδύναμους συμπολίτες μας.
Τέλος, οφείλουμε να πούμε ένα μπράβο στους εργαζόμενους του δήμου μας, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν μέσα σε αντίξοες συνθήκες για να παραδώσουν γρήγορα και με ασφάλεια το δρόμο πίσω στους πολίτες, με τη διοίκηση του δήμου πολλές φορές να “απουσιάζει”.

neaionia #neaioniaathens #allagi #αλλαγή