Skip to main content






«Προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά μας»


Καταγγέλλουμε απερίφραστα την άρνηση της Δημάρχου Δέσποινας Θωμαΐδου και της  διοίκησης του Δήμου να χορηγήσει έγγραφο δήλωσής ότι οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στους παιδικούς μας σταθμούς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, δίκαιο αίτημα την εργαζομένων – παιδαγωγών του ΚΕΒΡΕΦΟ.

Σε όλους τους τόνους, έχουμε καταστήσει σαφές ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας. Η απρόσκοπτη συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι αδιαπραγμάτευτηΥποστηρίζουμε το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων – παιδαγωγών του ΚΕΒΡΕΦΟ και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αγώνες τους για σταθερή μόνιμη εργασία.
Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο και τη διοίκηση του Δήμου να λάβουν ξεκάθαρη θέση απέναντι στο αυτονόητο αίτημα των δασκάλων των παιδιών μας και να δεσμευθεί η Δήμαρχος σε αυτό το μείζον ζήτημα.

Ζητάμε να αποφασίσει με ψηφοφορία το δημοτικό συμβούλιο ότι οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στους παιδικούς μας σταθμούς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και να τους δοθεί το ανάλογο έγγραφο υπογεγραμμένο από τη δήμαρχο.