Skip to main content






ΡΟΪΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ/ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ / ΛΟΓΙΣΤΗΣ/ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Τηλ.: 6948 210 788
mail: roinasd@gmail.com

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Ιωνία, στην συνοικία της Νεάπολης (Άγιος Ευστάθιος), όπου διαμένω μέχρι και σήμερα. Κατάγομαι από την Φθιώτιδα και από το Αϊβαλή της Μικράς Ασίας. Είμαι έγγαμος και έχω ένα γιο τεσσάρων ετών.

Έχω σπουδάσει Λογιστικά, Χρηματοοικονομικά και Ευρωπαική Ιστορία. Έχω παρακολουθήσει κύκλο σεμιναρίων σε τραπεζικά και ασφαλιστικά προγράμματα.

Εργάζομαι απο το 2014 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συγκεκριμένα στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ως Υπάλληλος.

Εργάστηκα από το 2005 στον ιδιωτικό τομέα σε Λογιστικά Γραφεία ως Λογιστής και Ασφαλιστικός Σύμβουλος μέχρι το 2014.

Είμαι διπλωματούχος Προπονητής Καλαθοσφαίρισης της ΓΓΑ. Έχω ασκήσει την προπονητική σε Ακαδημίες διάφορων Συλλόγων καθώς και στις ομάδες του δήμου μας Α.Ο. Νεάπολη και Α.Ο. Περισσού όπου υπήρξα και αθλητής.
 
Από το 2021 είμαι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Σωματείου της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΣΕΠΑ) με αρμοδιότητες στην εθελοντική μονάδα αιμοδοσίας που έχει το

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές,καθώς η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και κυρίως στην Νεολαία της Νέας Ιωνίας αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του Βασίλη Χριστοδούλου ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα για να κάνει την ΑΛΛΑΓΗ στην ζωή μας.

Όραμα μου είναι η Νέα Ιωνία να γίνει μια πόλη που θα είναι λειτουργική και σύvχρονη με δομές και υπηρεσίες που θα βελτιώνουν την ζωή και την καθημερινότητα του δημότη και του κάθε πολίτη της πόλης μας.