Skip to main content






Δράση – Πάμε Πλατεία – Αλσούπολη – 19.07.2023


Η «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» στην Αλσούπολη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Χριστοδούλου και στελέχη της δημοτικής παράταξης «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» βρέθηκαν στην Αλσούπολη, στο πάρκο πλησίον του κτιρίου της πρώην ΑΛΤΕΚ για ανοικτή συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής σε μια συμμετοχική – ζωντανή διαδικασία.


Ο Βασίλης Χριστοδούλου παρουσίασε την πραγματική εικόνα του ζητήματος του κτιρίου της πρώην ΑΛΤΕΚ κι ανέπτυξε στους κατοίκους το πλαίσιο λύσεων που μπορούν να δοθούν από τη μεριά του δήμου.
Συζητήθηκε το ζήτημα με τα εγκαταλελειμμένα σπίτια και κτίρια που υπάρχουν στην περιοχή, τα οποία αποτελούν εστία μόλυνσης και επικινδυνότητας.
Τέθηκε το θέμα του Παναιτωλίου συνολικά και παρουσιάστηκαν προτάσεις της «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» επί του συγκεκριμένου ζητήματος.
Οι κάτοικοι έθεσαν κι επιμέρους ζητήματα, όπως τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια και ο ελλιπής φωτισμός που δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα.
Παράλληλα συζητήθηκε το σοβαρό πρόβλημα της μη ύπαρξης βρεφονηπιακού σταθμού στην περιοχή γεγονός για το οποίο υπάρχει δέσμευση από την παράταξή μας για την άμεση επίλυση του προβλήματος.
Με υπευθυνότητα και ρεαλισμό πορευόμαστε ως σήμερα παρουσιάζοντας τις θέσεις μας στην κατεύθυνση των λύσεων των προβλημάτων των κατοίκων του δήμου μας.

#neaionia #neaioniaathens #allagi #αλλαγή #μετονΒασίλη