Skip to main content

Βιογραφικό

Βασίλης Χριστοδούλου

Γεννήθηκα το 1982 στην Αθήνα. Μεγάλωσα και κατοικώ στην Νέα Ιωνία κι έχω καταγωγή από τους Κουρκουλούς Ευβοίας. Στα πρώτα μου σχολικά χρόνια μαθήτευσα στο 4ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας κι αποφοίτησα, πλέον, ως μαθητής λυκείου από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Νέας Ιωνίας. Ως εθελοντής συμμετείχα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα το 2004. Από το 2004 έως το 2012 εργάστηκα ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής σε λεωφορεία, φορτηγά, γερανούς κι άλλα μικρότερα οχήματα.

Τα τελευταία 14 χρόνια εργάζομαι ως ασφαλιστικός σύμβουλος με μεγάλη επιτυχία. Επίσης είμαι εξουσιοδοτημένος πράκτορας της Ζενίθ (πάροχος ρεύματος). Το γραφείο μου βρίσκεται στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, στην οδό Κώστα Βάρναλη.

Είμαι παντρεμένος με την Σταυρούλα Παπαδάκη από το 2016. Ασχολούμαι με τα κοινά της πόλης μας από παιδί, με τους συμπολίτες της Νέας Ιωνίας να με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους δυο φορές ως δημοτικό σύμβουλο, το 2014 και το 2019. Το 2019 εκλέχθηκα πρώτος δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας επιβεβαιώνοντας τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνδημότες μου.

Πλέον, από τις 9 Μαρτίου 2021 συνεχίζω, ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, να υπηρετώ τις αξίες και τα θέλω των συμπολιτών μου, έχοντας ως βάση την ανιδιοτέλεια, τον εθελοντισμό και την προσφορά απέναντι σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2021 δημιουργήσαμε τη δική μας δημοτική παράταξη «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» και στις προσεχείς εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023 θα αγωνιστούμε με στόχο και σκοπό να αλλάξουμε τη μοίρα της Νέας Ιωνίας που σήμερα παρακολουθεί ουραγός τις εξελίξεις.

Το εκλογικό μας γραφείο

Παλαιών Πατρών Γερμανού 11, Νέα Ιωνία , Τ.Κ. 14231 Τηλ. Επικοινωνίας: 6906420069