Skip to main content






ΚΑΚΚΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΙΑ)


Πολιτικός Μηχανικός-Επιχειρηματίας (Event Planner)

Τηλ.: 6947558242
mail: xenia_kakkou@hotmail.com

Γεννήθηκα το 1985, έχω μεγαλώσει στον Περισσό και κατάγομαι από τα Ιωάννινα και το Μεσολόγγι.
Έχω σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός, Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων και Event Planning, Marketing & Management.
Η αγάπη μου για την διακόσμηση και την οργάνωση με οδήγησε στην έναρξη της δικής μου επιχείρησης σχεδιασμoύ και διοργάνωσης εκδηλώσεων με έδρα την Νέα Ιωνία.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2014 και έχω υπάρξει μέλος των διοικητικών συμβουλίων του ΟΠΑΝ, του ΚΕΒΡΕΦΟ και της ΙΡΙΔΑΣ του Δήμου Νέας Ιωνίας καθώς και της ΦΕΝΙ (Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας).
Συμμετέχοντας και παρακολουθώντας λοιπόν τα κοινά της πόλης όπου μεγάλωσα, κατοικώ και εργάζομαι, θεωρώ ότι η ‘Αλλαγή’ στη πόλη μας είναι επιβεβλημένη σε όλους τους τομείς!
Η αγάπη μου για τον πολιτισμό, τα ζώα και το περιβάλλον με οδηγεί στο να θέλω να συμβάλω έμπρακτα σε αυτούς τους τομείς της πόλης μας, για μία Νέα Ιωνία καθαρή, με σεβασμό σε ανθρώπους και τους τετράποδους φίλους μας, με δράσεις και εκδηλώσεις που θα την αναδείξουν ως πυρήνα πολιτιστικής και πολιτισμικής ανάπτυξης!
Αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές και στο πλευρό του Βασίλη Χριστοδούλου διότι η πόλη μας έχει ανάγκη σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, από ομάδες ανθρώπων που συνεργάζονται παραμερίζοντας το ‘εγώ’ και προτάσσοντας το ‘εμείς’!